Brownies Oppskrift - Oppskrift på Brownies

Lekker Oppskrift på Brownies!

Om du har lyst på brownies har du funnet rett side! Vi har førsøkt å samle fler brownies oppskrifter på ett sted, slik at du skal kunne finne en du liker! Bookmark!

Brownies er en av kakene jeg setter stor pris på til dessert. Gjerne varm med iskrem ved siden. Er du ute etter en brownies oppskrift vil du finne den i listen under. Jeg har forsøkt å ordne de i kategorier.

Om brownies er en kake, muffins, eller kakebunn er en diskusjon ikke vi ønsker å ta. Les mer på wikipedia: http://no.wikipedia.org/wiki/Brownies.

Brownies er egentlig en Akerikansk rett. Om brownies oppskriften følges riktig skal den være sprø på utsiden og saftig på innsiden.

Oppskrift Brownies Muffins

På bloggen til Linn og Malin (Malindus.blogg.no) finner vi oppskrift på brownies muffins! Oppskrifte er laget for 16 stykker og de lages i vanlige muffinsformer som du får kjøpt på butikken. Besøk her for oppskrift:

http://malindus.blogg.no/1256037667_verdens_beste_brownie.html

Toro Brownies

Toro har kommet med egene pose-brownies. Posene blandes ut etter instruksjoner på pakken. Selv om den kommer i pose, må du allikevel frem med sleiva. Posen skal blandes med 1 egg, 1 sl vann og 1 dl flytende margaring. Les mer om brownies oppskriften til TORO her:

http://www3.argo.no/toro_2008/index.php?mapping=300&id=1449

Brownies Oppskrift Langpanne

Detsoteliv.no har oppskrift på brownies i liten langpanne. Hun sier selv at de er verdens beste brownies, så da må vi i hvertfall teste de:

http://www.detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?577

Glutenfri Brownies

"Den hvetefrie bloggen" har et godt alternativ for de som ønsker glutenfri brownies. Han sier selv at det ikke merkes. Jeg har ikke forøkt å lage disse selv, men tok de med da jeg vet mange ønsker eller må ha glutenfrie brownies.

http://hvetefri.blogspot.com/2008/06/mine-favoritt-brownies-glutenfrie-uten.html

Så da var det bare å sette igang. Av iskrem anbefaller jeg vaniljeis. Brownies kan godt pyntes med melis-strø slik at de får et snøpreg over seg.

Brownies og is kler også godt bære i sterke farger. Blåbær og jordbær er populære, men du kan godt være kreativ og benytte annet tilbehør. Sjokoladeblader vil også se bra ut på tallerkenen.

Håper du likte denne samlingen med brownies oppskrifter. Jeg har forsøkt å finne frem en brownies oppskrift til hver sin smak slik at du skal finne en du liker.